Bestanden opmaken

Bij het bestellen kan je kiezen om je ontwerp te maken in de editor of om een eigen bestand te uploaden. Als je een bestand in de editor maakt hoef je nergens rekening mee te houden, als je een los bestand wilt uploaden buiten de editor gelden er specificaties voor het aanleveren. 

De specificaties voor het aanleveren van je bestand kan je onderaan op de productpagina vinden. Bij sommige producten is het ook mogelijk om een template te downloaden, in de template kan je een voorbeeld vinden om een bestand op te maken.

Hoe maak ik zelf een ontwerp
Je kunt zelf een ontwerp maken op je computer, bijvoorbeeld met Adobe Illustrator of Photoshop. Zorg dat je bestand aan onderstaande voldoet:

  • Extensie: pdf, jpg, ai of eps
  • DPI: 300 dpi voor beste resultaat
  • Afmetingen: Ieder product heeft zijn eigen afmetingen, deze vind je onderaan in de specificaties op de productpagina. (In de regel kan je rekening houden met productformaat + 1 cm rondom marge)
  • Zorg dat je jouw bestand opslaat in CMYK

Wat is gratis bestandscontrole
Wij willen dat jij tevreden bent over het eindproduct, ieder bestand dat bij ons binnen komt controleren wij daarom. Als wij twijfelen over de kwaliteit of andere opvallende dingen zien, nemen we contact met je op. Let op: Als je het ontwerp aanlevert buiten de editor is dit geen garantie.