Hoe kan ik mijn bestelling betalen

Betalen kan bij Bestelprint.nl eenvoudig op de gebruikelijke manieren. Voor betalingen werken wij samen met betaalprovider Mollie.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Ten minste 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het om hun online aankopen te betalen. Het is een vertrouwde, veilige en handige manier om online te betalen. Klanten zetten geld rechtstreeks over van hun bankrekening via het online bankproduct waarmee ze vertrouwd zijn. (Bestelprint.nl)

Creditcard

Creditcards zijn de meest gebruikte online betaalmethode ter wereld. Klanten ontvangen een kredietlijn en betalen het bedrag dat ze in één keer hebben uitgegeven terug, meestal aan het einde van de maand. Veel van ’s werelds toonaangevende creditcardmerken geven klanten een gevoel van veiligheid en de meeste bieden uitgebreide bescherming en verzekeringen voor kopers, wat resulteert in meer conversies voor verkopers. (Bestelprint.nl, Printde.de, Printfr.fr, Printes.es en Orderyourprint.co.uk)

PayPal

PayPal is de meest gebruikte online portemonnee ter wereld, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het kan worden gebruikt als betaalmethode in 202 landen en wordt ook steeds vaker in Nederland gebruikt, waar meer dan 4 miljoen online aankopen via PayPal per jaar worden betaald. (Bestelprint.nl, Printde.de, Printfr.fr, Printes.es en Orderyourprint.co.uk)

Overboeking

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. SEPA werd door de Europese Raad geïntroduceerd om de Europese betalingsstructuur te stroomlijnen. Met SEPA kunnen bankoverschrijvingen worden gedaan van elke Europese betaalrekening naar elke andere Europese betaalrekening. Betalen met een bankoverschrijving is een zeer vertrouwde en veilige manier voor klanten om online te betalen. Ze gebruiken hun eigen vertrouwde omgeving voor online bankieren om geld over te maken. SEPA-bankoverschrijvingen worden ondersteund in 34 landen. (Bestelprint.nl, Printde.de, Printfr.fr en Printes.es)

Belfius

Belfius is een van de grootste banken in België en biedt zijn klanten een eigen online betaalmethode. Klanten met een Belfius-bankrekening kunnen deze betaalmethode gebruiken om betalingen rechtstreeks over te schrijven van de online bankomgeving van Belfius of via de smartphone-app van de bank. (Bestelprint.nl en Printfr.fr- voor Belgische klanten)

ING Home’Pay

ING België is een van de grootste banken van België. Het creëerde Home’Pay als een toegewijde betaalmethode voor haar klanten en zakelijke klanten. Home’Pay biedt klanten met een Home’Bank- of Business’Bank-bankrekening voor online bankieren de mogelijkheid online online aankopen te doen via hun eigen, vertrouwde omgeving voor online bankieren, zonder dat ze een creditcard nodig hebben. (Bestelprint.nl en Printfr.fr- voor Belgische klanten)

Sofort

SOFORT Banking is een betaalmethode in heel Europa waarmee kopers hun aankopen kunnen betalen zonder een account te hoeven aanmaken. Klanten gebruiken hun persoonlijke inloggegevens voor internetbankieren om in te loggen en geld over te schrijven van hun bankrekening. SOFORT Banking heeft een TÜV-certificaat dat de veiligheid van het gebruik ervan als betaalmethode garandeert. (Printde.de, Printfr.fr en Printes.es)

Bancontact

Bancontact is een Belgische betalingsregeling en is de Belgische marktleider als het gaat om elektronische betalingen, met meer dan 15 miljoen Bancontact-kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webwinkels laten betalingen via Bancontact toe. (Bestelprint.nl en Printfr.fr- voor Belgische klanten)

Cartes Bancaires

Cartes Bancaires zijn de meest gebruikte betaalmethode in Frankrijk, met meer dan 64 miljoen kaarten in omloop en kaarten in co-branding met Visa. Net als bij andere creditcards betalen klanten hun aankopen later, maar hoeft de verkoper niet op de betaling te wachten. (Printfr.fr)

Giropay

De populairste manier om online te betalen is de bankoverschrijving, die wordt gebruikt in 51% van alle online aankopen. Dit maakt Giropay, met meer dan 1.500 Duitse banken, een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. (Printde.de)